Dag 2 – Ondernemen met financieel inzicht – (onderdeel van dé 2 daagse praktijk MBA voor ondernemers)

In deze 2 daagse MBW™ Compact opleiding maakt u in een korte tijd een grote en effectieve slag in bedrijfsvoering en financieel management.

Locatie

locatie  

Adres
Hoogstraat 37, Abcoude, Utrecht, Netherlands

 • Dag 2
  6 oktober 2017
  08:45 - 17:30

In deze 2 daagse MBW™ Compact opleiding maakt u in een korte tijd een grote en effectieve slag met uw strategische plannen, bedrijfsvoering en financieel management. En meteen toepasbaar op het eigen bedrijf, omdat we werken met praktische tools en opdrachten.
De essentie van een MBA in 2 dagen: van te veel to do’s, stress en weinig regie naar focus, structuur en groei in winst en omzet. En een professionaliseringsslag voor uzelf als ondernemer, om het bedrijf veilig en snel naar de volgende fase te brengen zonder teveel leergeld te betalen.

Dag 2

In deze 1 daagse Compact opleiding “Ondernemen met financieel inzicht” kunt u snel en effectief relevante bedrijfskundige en bedrijfseconomische theorie concreet toepassen op het eigen bedrijf. En sparren met andere ondernemers in dezelfde fase. De groep is kleinschalig en interactief, zo is er veel persoonlijke aandacht voor uw individuele bedrijfsvragen. En elke ondernemer neemt eigen jaarcijfers mee, zodat direct inzichtelijk wordt hoe u meer grip krijgt op uw eigen financieel management.
Deze dag maakt onderdeel uit van dé 2 daagse MBA voor ondernemers.

We gaan met de volgende thema’s aan de slag:

 • Hoe krijg ik meer inzicht in het financieel reilen & zeilen van mijn bedrijf?
 • Hoe hangen de balans, winst/verlies rekening en cashflow met elkaar samen?
 • Hoe kan ik de operationele en financiële hefboom gebruiken voor mijn bedrijf?
 • Wat zijn de mogelijkheden voor het ophalen van financiering?
 • Hoe richt ik financiële management rapportages in en waar stuur ik op?
 • Hoe verbeter ik de winstgevendheid en waardering van mijn bedrijf?

Persoonlijke intake, eigen bedrijfsprofiel, de bestseller “Maak je bedrijf meer waard”, de MBW™ bedrijfsscans en catering zijn bij de opleiding inbegrepen.

Trainers en adviseurs zijn Marianne Nelisse en Meindert Attema. Beiden zijn strategisch adviseur en kennen het reilen & zeilen van een groot aantal bedrijven in diverse branches van binnenuit en als huisstrateeg van directies van kleinere en grote bedrijven.

Datum: 6 oktober2017
Tijd: 08:45 – 17:30
Investering: 695 euro ex. BTW. Wij raden aan om beide dagen van de MBA te volgen (1.250 euro ex. BTW).

Tip: om de opgedane kennis te verankeren in het bedrijf raden wij aan de 2 daagse MBA te volgen, gecombineerd met MBW™ Individueel of als onderdeel van MBW™ Compact. Zo haalt u nog meer uit uw investering.

Comments are closed.