parallax background

Maak jezelf en je bedrijf meer waard in 2 dagen

Als geen ander weten ondernemers dat ‘leren’ een belangrijke factor is op de weg naar succes. Je persoonlijke ontwikkeling is essentieel voor de groei van jezelf en van je bedrijf en daarom maak je tijd en budget hiervoor vrij. Maar een investering in jezelf moet wel snel iets opleveren. Hoe regel je dat?

Speciaal hiervoor hebben wij de 2 daagse MBA voor MKB ondernemers ontwikkeld. In 2 dagen maak je samen met een kleine groep gemotiveerde ondernemers een grote slag in je bedrijfskundige en financieel management vaardigheden. Zodat je afscheid kunt nemen van lange to do-lijsten, veel stress en weinig regie. En handvatten krijgt voor meer focus, structuur en winst.

Verschillende ondernemers, dezelfde uitdagingen

In maart hadden we weer een enthousiaste groep deelnemers bij onze MBA opleiding. Allemaal ondernemers die meer wilden halen uit hun bedrijf door kritisch naar zichzelf, hun onderneming en de omgeving te kijken. En ook al hadden alle ondernemers verschillende achtergronden en kwamen ze uit verschillende branches, de uitdagingen bleken hetzelfde. Want groei vraagt om structuur, processen, financieel inzicht en management, vaak niet de favoriete bezigheden van een pionierende ondernemer.

Groepsfoto-dag-1-960x750

Concrete verbeterplannen door co-creatie

Door de informele en kleinschalige setting van de opleiding waren de ondernemers niet alleen open over de dingen waar zij zelf tegenaan lopen in hun organisatie, maar konden en durfden ze ook pijnpunten bij elkaar te benoemen. Signaleren en benoemen van pijnpunten is één ding, maar hoe verhelp je ze vervolgens? Door de combinatie van theorie, toepassen op je eigen bedrijf, persoonlijk strategisch advies en sparren met andere ondernemers. Want door ervaringen te delen en samen vraagstukken op te lossen, gaat de opleiding verder dan theorie tot je nemen en is het veel meer een co-creatie in ondernemerschap. Met als resultaat concrete handvatten waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt.

Het begint met het zetten van de eerste stap

Wat maakt de ondernemers die bij ons aan tafel zitten anders? Ze hebben de eerste stap om te willen groeien écht gezet. Leren vergt namelijk openhartigheid , een positieve ‘drive’, discipline en motivatie. Zodat je zelf niet de rem voor je bedrijf wordt, maar jezelf, je bedrijf en je team naar het volgende level tilt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *