parallax background

Feestelijke overdracht MBW™programma

De overdracht van het MBW™ Programma van PerspeXo aan Solid resulteert in een nieuwe huisstijl en een nieuwe locatie. Op 19 januari, tijdens de feestelijke opening van ons nieuwe kantoor, heeft Annegien Blokpoel het stokje overgedragen aan Marianne Nelisse. De nieuwe locatie is  Amsterdam Connected, de MiniMetropool in Amsterdam. Een bruisende plek waar groeiende én gevestigde bedrijven kunnen excelleren, maar vooral verbinden.

“Na acht jaar werd het voor mij tijd om me weer te richten op andere projecten,” vertelt Annegien, “Het programma is volwassen geworden en kan, onder een nieuwe leiding, de wijde wereld in.” Die leiding is niet helemaal nieuw, want Marianne is al jaren de stuwende kracht van het programma. Daarnaast blijft Annegien betrokken als ontwikkelaar en incidenteel meewerkend als consultant op projecten van Solid.

De plenaire kick off startte met een persoonlijk verhaal van Marianne Nelisse (MBW™ programmamanager en managing consultant van Solid), Annegien Blokpoel (auteur van Maak Je Bedrijf Meer Waard en bedenker van het MBW™ Programma) en Marco Verwoert (founder van Amsterdam Connected). Daarna konden alle deelnemers diverse workshops volgen, waaronder “Waardecreatie, do’s & don’ts” en “Het kantoor van de toekomst”. Op de 2e verdieping werden klanten van het  MBW™ Programma geïnterviewd om hun ondernemersverhaal te vertellen, om daarmee andere ondernemers te inspireren ook in actie te komen. Tijdens de borrel werd ook de nieuwe website van het Maak je Bedrijf meer Waard programma gelanceerd.

We zijn klaar voor een succesvol en solide jaar om nog meer ondernemers succesvol te helpen doorgroeien, als ondernemer en als bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *