MBW™ Compact Light

Veel ondernemers met minder dan 10 werknemers zitten midden in een groeistuip of verwerken de effecten van de crisis, waardoor er veel speelt en er weinig tijd en geld is. Snel en praktisch verschillende aspecten van de bedrijfsvoering effectief tegelijkertijd aanpakken is dan de sleutel.

Daarom hebben we het MBW™ Compact traject ontwikkeld, dé compacte praktijk MBA voor ondernemers. Maar voor ondernemers van kleine bedrijven blijkt dat de investering in tijd (ongeveer 3-5 maanden) en geld (€ 3.500,-) vaak nog niet haalbaar is. Daarom hebben we ook een MBW™ Compact Light traject, dat in korte tijd (binnen 1 à 2 maanden) gevolgd kan worden, tegen een kleinere investering (€995,-). Je hebt daarbij één vaste adviseur die met je samen het hele traject doorloopt. Zo zet je in een korte tijd resultaatgerichte stappen naar meer omzet, winst en waarde.


"Een jaar geleden was ik niet happy. Omdat het steeds drukker werd kwam er meer personeel bij en was ik veel bezig met de waan van de dag en continu brandjes aan het blussen. Door het MBW™Compact Light-traject heb ik weer focus kunnen aanbrengen in mijn bedrijf. Daarna hebben we op basis van een strippenkaart een kredietaanvraag geschreven, waarbij we begonnen voor de bank en nu een heel plan met toekomstvisie hebben. En niet onbelangrijk: het krediet is binnen."

Bob Seldenthuis

Seldenthuis Engineering

 

In een persoonlijk gesprek kijken we graag samen met jou of MBW™ Compact Light bij jou en je bedrijf past. We horen graag van je.

 
 
 

 

Of klik hier als je wilt dat wij contact met jou opnemen.

 

Wat levert het op?

Meer rust en overzicht

Meer inzicht en kennis

Praktisch groei-advies met concrete handvaten

Implementatie al tijdens het traject