MBW™ Individueel

MBW™ Individueel is 100% op jou en jouw bedrijf gericht en bestaat uit individuele sessies samen met je eigen strategisch adviseur of huisstrateeg-team. Samen lichten we het bedrijf door – bedrijfseconomisch en bedrijfskundig – en komen we tot een realistische (groei)strategie, heldere bedrijfsdoelen en een praktisch actieplan om deze doelen te bereiken.


"Door mijn strategische traject heb ik bedrijfsmatig leren denken, is er een stappenplan qua strategie en een visie voor de toekomst van mijn bedrijf. Ik kan mijn medewerkers nu een kader geven, we hebben meer overleg en de processen zijn anders ingericht. En we zijn commerciëler geworden, ik kan nu sturen op management informatie én targets.

Annegien en Marianne zijn voor mij: steun, een frisse blik, onafhankelijk, vaardig, ruime en diverse kennis, persoonlijk maar wel zakelijk, meedenkers, open-minded, kunnen snel schakelen en oordelen niet."

Martijn Straathof

RiMa-educatie

 

In een persoonlijk gesprek kijken we graag samen met jou of MBW™ Individueel bij jou en je bedrijf past. We horen graag van je.

 
 
 

 

Of klik hier als je wilt dat wij contact met jou opnemen.

 

Wat levert het op?

Heldere bedrijfsdoelen

Groeiplan met praktische stappen om van A naar B te komen

Lucht en ruimte gecreëerd in hoofd, bedrijf en op de bank

Professionaliseringsslag voor jezelf als ondernemer