MBW™ Opleidingen

Concreet aan de slag, samen met andere ondernemers

DGA’s zijn vaak vakspecialisten en geen allround managers met verstand van alle bedrijfdisciplines (de Schijf van Vijf™). Bij groei van het bedrijf worden de verschillende disciplines belangrijker. Gebrek aan kennis, ervaring en cashflow (of bereidheid om te investeren) kan leiden tot blinde vlekken en soms dodelijke hoeken in de bedrijfsvoering. Het begint met inzicht in wat er nu van belang is voor het bedrijf en wat dat voor jou als ondernemer betekent.

Door het volgen van MBW™opleidingen en workshops vergroot je als ondernemer je bedrijfsmatig en bedrijfseconomisch inzicht. Je doet nieuwe kennis op, die direct concreet toepasbaar is op het eigen bedrijf. Alles is interactief, je deelt ervaringen en spart met een kleine groep gemotiveerde ondernemers in dezelfde fase.

 
 
 

Vul eerst de Winst & Waarde™ scan in, zodat je weet op welke gebieden van de Schijf van Vijf™ je versteviging nodig hebt voor jezelf en je bedrijf.

 
 
 

Aankomende opleidingen

Maintenance Mode

Event Registration has been temporarily closed while system maintenance is being performed. We're sorry for any inconveniences this may have caused. Please try back again later.