Onze klanten


Tjecco van de Coevering & Eric van de Water

Ergo


“Wij zijn, sinds we Meindert en Marianne kennen, verdrievoudigd in omzet en personeel.”
Bekijk video

Sandra Cnossen

Raising Results


“Ik wilde echt iemand die mij helpt, als directeur-eigenaar, met het begrijpen van mijn financiële cijfers”
Bekijk video

Martijn Straathof

RiMa-educatie


“Door mijn strategische traject heb ik bedrijfsmatig leren denken, is er een stappenplan qua strategie en een visie voor de toekomst van mijn bedrijf.” [expand title="Lees Meer ▼"] Door mijn strategische traject heb ik bedrijfsmatig leren denken, is er een stappenplan qua strategie en een visie voor de toekomst van mijn bedrijf. Ik kan mijn medewerkers nu een kader geven, we hebben meer overleg en de processen zijn anders ingericht. En we zijn commerciëler geworden, ik kan nu sturen op management informatie én targets.

Annegien en Marianne zijn voor mij: steun, een frisse blik, onafhankelijk, vaardig, ruime en diverse kennis, persoonlijk maar wel zakelijk, meedenkers, open-minded, kunnen snel schakelen en oordelen niet.

Martijn Straathof is eigenaar van RiMa-educatie, wat staat voor resultaatgericht inspirerend maatwerk. RiMa-educatie is een onderwijsorganisatie met de blik op de toekomst. Ze ontwikkelen en verzorgen workshops, trainingen, coaching, theater en projecten voor leerlingen, studenten, docenten en professionals. En werken voor opdrachtgevers in het onderwijs (PO,VO, MBO, HBO), zorg en welzijn en het bedrijfsleven. Doordat hun wortels in het onderwijs liggen ontwikkelt RiMa concrete praktische diensten, perfect afgestemd op de leervraag. [/expand]

Gerard van Zeijl

Santon Switch Gear


“We willen in de komende jaren meer dan 100% groeien en daar zijn allerlei dingen voor nodig. Ze helpen ons met processen aanbrengen binnen ons bedrijf zodat we de groei aankunnen”
Bekijk video

Bob Seldenthuis

Seldenthuis Engineering


“Marianne heeft mij geholpen nieuwe kansen te zien waarmee ik extra waarde voor mijn klanten en mijn bedrijf kan toevoegen.”
[expand title="Lees Meer ▼"] Een jaar geleden was ik niet happy. Omdat het steeds drukker werd kwam er meer personeel bij en was ik veel bezig met de waan van de dag en continu brandjes aan het blussen. Door het MBW™Compact Light-traject heb ik weer focus kunnen aanbrengen in mijn bedrijf. Daarna hebben we op basis van een strippenkaart een kredietaanvraag geschreven, waarbij we begonnen voor de bank en nu een heel plan met toekomstvisie hebben. En niet onbelangrijk: het krediet is binnen.

Marianne heeft mij geholpen nieuwe kansen te zien waarmee ik extra waarde voor mijn klanten en mijn bedrijf kan toevoegen. De jaarrekening bladerde ik door en dan keek ik vooral naar wat er onder de streep stond. Dankzij de workshop “Ondernemen met financieel inzicht, de basis” zie ik nu of er een goede balans is tussen de kosten en de winst en wat ik kan doen om dit te verbeteren. Tijdens de workshops heb ik dingen geleerd, maar tijdens de individuele sessies zijn we echt ergens gekomen. Je zegt dingen, Solid luistert naar je en haalt er dingen uit waar je zelf niet aan zou denken. Ze hebben veel bij bedrijven meegemaakt en in verschillende vormen. Hierdoor helpen ze je de verborgen juweeltjes naar boven te halen. Als je als ondernemer meer wilt dan je vak uitoefenen heb je meer hulp nodig en dat doet Solid.

Seldenthuis Engineering B.V. is een jong en dynamisch allround teken- en adviesbureau breed georiënteerd in de staalverwerkende sector. Seldenthuis Engineering maakt berekeningen, geeft deskundig advies en verzorgt plan- en werkplaatstekeningen van onder andere: staalconstructies, kunstwerken, trappen, hekwerken, staal-glas-combinaties, kozijnen en puien. [/expand]

Sandra Rijling

Rijling Merkstrategie


“Marianne kan mij goed uitdagen, daar waar het pijn doet, zodat we een vernieuwingsslag kunnen maken”
Bekijk video

Liong Lie

123 DV


“Door het MBW™Compact-traject hebben we het businessmodel gedeeltelijk gekanteld en de basis gelegd voor een stevige organisatiestructuur met grip op de getallen.” [expand title="Lees Meer ▼"] Vorig jaar zat ik in een grote fase van verandering, het punt op de horizon was duidelijk geworden maar de weg er naar toe nog niet. Door het MBW™Compact-traject heb ik veel concreter voor ogen hoe ik daar naar toe kan komen. We hebben het businessmodel gedeeltelijk gekanteld en de basis gelegd voor een stevige organisatiestructuur met grip op de getallen.

Financiën was niet echt mijn passie en ik bleef dit voor me uitschuiven. Door de individuele sessies en de 2 daagse MBA hebben cijfers nu een doel. Ik zie het nu als onlosmakelijk onderdeel van m’n bedrijf en niet meer als een noodzakelijk kwaad. We hebben nu een budget en ik kan er mee ‘spelen’ om te zien welke keuzes welk effect hebben op lange termijn. Zo kijken we vooruit in plaats van achteruit. Ik heb meer inzicht in mijn eigen kracht en onze toegevoegde waarde voor de klant. Gelukkig koppelen ze de strategie niet alleen aan de getalletjes maar ook aan mij als ondernemer en mijn ambitie. Om de focus te bewaren en succesvol door te groeien ben ik na MBW Compact overgestapt op huisstrateegbegeleiding, wat een goede combinatie is met het ondernemersnetwerk waar ik al 3 jaar inzit.

Liong Lie is oprichter van 123DV en Liong Lie, dat al meer dan 50 moderne villa’s bouwde en verschillende bedrijfsgebouwen ontwierp. Hiervoor ontvangen ze regelmatig architectuur prijzen. 123DV is een toonaangevend architectenbureau dat moderne villa’s ontwerpt en realiseert. Het vindt onverwachte oplossingen die een beeld geven van de persoonlijkheid van zijn klanten en een menselijke touch geeft aan de basisprincipes van de moderne architectuur. Liong Lie past dezelfde creatieve filosofie toe in de commerciële wereld. Liong Lie transformeert commerciële en openbare ruimtes in exclusieve merkgerelateerde omgevingen die een emotionele reactie teweeg brengen en tastbare zakelijke waarde toevoegen. [/expand]

Jack Kuijper

CRM Connectors


“We zijn constant aan het sturen op liquiditeit, daar heb ik door de jaren heen mijn eigen methode voor ontwikkeld, maar Mike leert hij mij heel anders daarmee omgaan.”
Bekijk video

Sayna de Voogd

Gouden Ananas


“Ik zie Marianne als businesscoach, met wie je op alle vlakken van de onderneming kan sparren. Je krijgt tips & tricks zodat je niet steeds tegen dezelfde dingen aan blijft lopen.” [expand title="Lees Meer ▼"] Met mijn groei-ambitie liep ik tegen het vraagstuk sales en acquisitie aan. Op basis van een strippenkaart zijn we tijdens onze gesprekken dieper ingegaan op deze vragen. Ik zie Marianne als businesscoach, met wie je op alle vlakken van de onderneming kan sparren. Je krijgt tips & tricks zodat je niet steeds tegen dezelfde dingen aan blijft lopen.

Marianne heeft mij geholpen meer inzicht te creëren in mijn sales funnel en meer te focussen op de financiën. De financiële kennis had ik wel in huis, maar omdat ik het niet leuk vond ging ik het uit de weg. De sales funnel en financiën waren dingen waarvan ik dacht dat ze, gezien de grootte van mijn onderneming, nog niet erg belangrijk waren. De samenwerking was erg fijn, ook omdat we niet met een slakkengang door het traject gingen.

Sayna de Voogd is directeur van co-creatie en marketing adviesbureau de Gouden Ananas. De ananasmarketeers (dat zijn wij) helpen zakelijke dienstverleners (weer) relevant te zijn. Zo helpen we je aan (nieuwe) tevreden klanten en nieuwe business. Hoe dan? Samen met jullie klanten en medewerkers ontwikkelen we nieuwe diensten en vermarkten we deze succesvol. [/expand]

Reno Gijsbers

Extreme Media


“We hebben samen een volledige nieuwe koers ingezet, na een herpositionering en reorganisatie”
Bekijk video

Rob Beemster

Barcelona Valuta Experts


“Mike heeft mij via de SMART methode geholpen om mijn verkoop inzichtelijker te maken”
Bekijk video

[vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]